Wintersport     

Les Coches  

Skivakantie in chaletdorpHet chaletdorp Les Coches is onstaan in 1980 en ligt op een hoogte van circa 1450 meter. Het skioord wordt vaak in één adem genoemd met het nabij gelegen dorpje Montchavin. 

Vlakbij Les Coches ligt de Vanoise Express, de beroemde kabelbaan, die sinds 2003 de verbinding vormt tussen de skigebieden van La Plagne en Les Arcs en die samen het gigantische wintersportgebied Paradiski vormen.

Wintersport in kindvriendelijk dorp
Les Coches is nagenoeg autovrij en biedt een aantal activiteiten voor peuters en tieners. Daarnaast is er in het dorp een kinderdagverblijf te vinden. Les Coches is dan ook een prima wintersportlocatie voor gezinnen met (kleine) kinderen. 

Skivakantie in Les Coches
Onder meer Bizztravel, Wintertrex en Sunweb bieden voordelige wintersportvakanties en Lastminutes aan naar dit aantrekkelijke bergdorpje.

Skiles voor de kleintjes in Les Coches

Chalets en appartementen
In Les Coches zijn de meeste chalets appartementen en vakantiehuizen gebouwd in de traditonele stijl van de Savoie, vaak met veel hout en natuursteen en in harmonie
met de lokale architectuur. Voordelige accommodaties vind je bij Chalet.nl.

Après ski in Les Coches
In het autovrije centrum van les Coches vind je leuke winkeltjes, voldoende goede restaurants en pizzeria's en een aantal levendige cafe-bar's. Vlakbij de skiliften en de pistes zijn ook een aantal restaurants, waaronder het gezellige Le Joli Bois (op 50 m afstand van de Vanoise kabelbaan).


..
 
Copyright © 2012-2019 www.la-plagne.nl
All Rights Reserved
     Accommodatie
vrouw geeft skiles
Skischool
In Les Coches bevindt zich onder meer een  ESF Skischool waar ski- en snowboard les wordt gegeven aan leerlingen uit alle leeftijdsgroepen.