Wintersport     
La Plagne Dorpen


Wist je dat...  
de architectuur van het Club Med hotel in Aime 2000 geïnspireerd is op de beroemde Potala tempel in hetTibetaanse Lhasa?

Aime La Plagne

Schip van de sneeuw - Aime La PlagneHet hoogst gelegen (2100 m) skidorp van La Plagne biedt een schitterend uitzicht over Paradiski en de Mont Blanc. Aime La Plagne (ook wel Aime 2000 genoemd) is het meest modern ogende dorp in het skigebied.   

In het centrum van Aime 2000 staat een reusachtig gebouw midden in het witte sneeuwlandschap. Dit architectonische hoogstandje heeft als bijnaam "Schip van de sneeuw" en geeft o.a. onderdak aan winkel, hotels, en restaurants. Een ander opvallend gebouw is dat van het populaire all inclusive hotel van Club Med...

All Inclusive Ski in La Plagne
Aime 2000 staat bekend als een ideale bestemming voor een exclusieve skivakantie, waar zowel beginners als doorgewinterde skiers volop aan hun trekken komen. 

Vanuit je accommodatie sta je zo op de piste om weg te skieën in skigebied Paradiski, met 425 km gevarieerde en uitstekend verzorgde pistes. En zodra je skidag erop zit kun je voldaan genieten van een gezellige apre-ski.

Niet-skiërs kunnen onder meer gebruik maken van de aanwezige ijsbaan, meedoen met een sneeuwschoenwandel excursies (de nieuwste trend!) of een bezoek brengen aan de aanwezige bioscoop.

Chalets & appartementen
Losse wintersporchalets en andere accommodatie in Aime La Plagne kun je onder meer huren bij Chalet.nl en Booking.com.


 
Copyright © 2012 - 2019 www.la-plagne.nl.
All Rights Reserved.
     Accommodatie